Nyt deltidsjob med nye muligheder

Jeg har næsten omdelt non-stop siden 2006, først på fuld tid, og i de senere år på deltid.

Billedet er taget af stevepb og hentet fra Pixabay.

Oprindeligt var der kun meningen at Postvæsnet (ja, det hed det stadig dengang) skulle have været en 6-måneders ting, men jeg endte med at køre der i næsten 4 år. Så fulgte nogle år for den lokale kirke med kirkebladet, og efter en pause på et års tid, begyndte jeg så at køre den lokale gratisavis ud 1-2 gange om ugen.

Nu vælter jeg ud af sengen kl. 05:45, og uden kaffe eller morgenmad, starter dagen med en times omdeling, med det lokale dagblad. Jeg troede ærlig talt at jeg var ved at være for gammel til den slags ændringer, men efter de første ugers tilvænning, er jeg egentlig begyndt at sætte pris på morgenomdelingen. Jeg har ellers aldrig tidligere forladt huset uden at have spist og fået kaffe, så de første dages omdelinger var mildest talt spændende.

I takt med at jeg er blevet ældre, og arbejder mere foran en computer med programmering og oversættelse, er det også blevet vigtigere for mig at jeg får min bevægelse. Og ikke kun for at holde gang i muskler og led, og forhåbentligt holde ryggen stærk, men også for at kunne sove om natten og holde hovedet klart. Og selvom jeg går i træningscenter, så er der ikke noget der slår frisk luft udenfor, i min mening. Det er sundt at blive mindet om hvor godt vi har det, med vores isoleret boliger og opvarmede radiatorer.

Morgenomdelingen har vist sig at have den bonus, at jeg ikke sidder helt så stille i løbet af dagen, hvilket ironisk nok betyder, at jeg når igennem mere arbejde, selvom den første time af dagen går på de lokale veje. Så jeg har endelig fået automatiseret serveropdateringer på produktionsserveren, og er kommet i gang med min egen lille online prisagent. Hvis prisagenten nogensinde kommer i drift, skriver jeg nok om den igen.

Og så har jeg taget kampen op imod mine høns, og deres dårlige vane med at sprede deres korn på gulvet. Forrige år lavede jeg et foddertrug til dem, hvor der kan være 50kg korn i, men når de spiser, forsøger de at fiske i kornet, og så ender det på gulvet. Alle 50kg. Nu er truget på 4. revision, og denne her gang er jeg rimelig sikker på at jeg vinder. Og ellers vinder jeg med 5. revision. Eller 6.

// Nicky

Skriv et svar