Næsten slut med omdelingen

Som tidligere nævnt, har jeg omdelt i en del år, men det sluttede næsten tidligere på året.

Billede af en stak aviserDa jeg begyndte at køre morgenaviser, undlod jeg at sige den sidste rute op hos den tidligere arbejdsgiver, og det er nu den eneste rute jeg har. For omdelingen af morgenaviserne er blevet nedlagt. Hele avisen blev solgt for et par måneder siden, som følge af de økonomiske problemer Corona har givet, og de nye ejere vil ikke selv stå for omdelingen.

Så efter kun 8 måneder med morgenaviser, sluttede dét eventyr. Udover omdelerne blev der også sagt 4 fuldtidsansatte op. Selvom sådan proces aldrig er rar, sørgede de nye ejere for en ordentlig afvikling, med både god kommunikation og en fornuftig længde på opsigelsesperioden, sammen med vores kontaktperson på avisen. Jeg har så valgt ikke at erstatte timerne, som tingende er nu. Derimod træner jeg lidt mere, er endelig blevet færdig med et længerevarende projekt på produktionsserveren og har tilmeldt mig et fag mere på HF enkeltfag end planlagt.

Og holder en rigtig 3 ugers sommerferie i år 🙂

Det er vigtigt at holde ferie, men jeg er nok ikke så god til det.

Så fremover kommer jeg kun til at omdele cirka 2 timer om ugen, på én industrirute med lokalaviser. Det gode ved ruten, udover at det er industri, er at jeg bor på den, og kender hvert eneste bump i asfalten.

// Nicky

Skriv et svar