Biografi

Mit navn er Nicky, og ikke overraskende er nickythomassen.dk min hjemmeside. Her på siden vil jeg beskrive hvad jeg går og roder med, både i ord og billeder, for min nysgerrighed kender ingen grænser.

 

Selvom hjemmesiden er blevet døbt “fotosiden”, kommer der til at være en del andet end fotos på den. Bare som tingende er nu, udover arbejde og andre indlysende ting, har jeg omkring 10 projekter kørende. De veksler fra en betonmur, over høns, til kost og motion og hjemmelavet sæbe, for ikke at nævne længerevarende projekter, som fx denne her hjemmeside. Da jeg oprettede min IT-virksomhed i 2013, var fotosiden et af målene med den. Og nu er den her, endelig. Endda med en webshop.

Blogindlæggende vil beskæftige sig med det hele, og hvad der måtte komme i fremtiden.

De eneste 2 interesser der har fulgt med mig igennem hele livet, er computere og fotografering. Af samme grund vil der senere komme nogle indlæg, som beskriver hvordan WordPress kan tages i brug, for uden den viden hjælper det ikke meget, at WordPress i sig selv er fri software. Det er af samme grund at jeg oversætter som frivillig, og forsøger at hjælpe andre brugere med opsætning og drift af computere på forums og e-mail-lister.

Hjemmesiden vil blive opdateret på et fast interval. Alle fredage kommer der et nyt indlæg omkring kl. 16:05, og fra d. 1/1-2020 begynder der et bi-månedligt nyhedsbrev. Det er allerede muligt nu at skrive sig op til nyhedsbrevet.

[newsletter_form type=”minimal”]

 

Almindelige billeder vil blive tilføjet løbende, ligesom at billeder og andre ting til salg, bliver tilføjet løbende. Nyhedsbrevet vil bl.a. annoncere nye billeder, når det begynder at blive sendt ud. Der mangler stadig en del småting før hjemmesiden er færdigpoleret, men på et tidspunkt er man nødt til at springe ud i det, og så fikse resten undervejs. Ellers kører man fast.

Jeg håber på mange spændende timer i selskab med dig, kære læser, og ser frem til at lære nogen af jer at kende, igennem spørgsmål, kommentarer og feedback. Velkommen til.

// Nicky

Skriv et svar