Jeg er beskæftiget med IT i bred forstand, og har som sådan ikke nogen standardprodukter. Derimod har jeg nogle meget stabile produktionsservere, hvorfra jeg kan hoste WordPress, og næsten alt andet. Dertil kan jeg løse programmeringsopgaver, oversætte software og tilbyde generel vejledning indenfor IT.

I forhold til hosting har jeg især erfaring med WordPress. Jeg kan levere klar-til-brug løsninger, hvor sikkerhed og ydelse er i top, med og uden tilhørende webshop. Se her for detaljer.

E-mail, cloud og besøgsstatistik er alt sammen noget der enten følger med en hjemmeside, eller som kan købes separat. Systemerne er brugervenlige, på dansk og kan bruges fra en mobil på farten. Clouden tilbyder kalender, kontakter og fildeling. Se her for flere detaljer.

Rent praktisk kan jeg hoste hvad der kan afvikles med Apache httpd webserveren, de sprog Apache understøtter igennem CGI-standarden og PostgreSQL, MySQL og SQLite databaserne. Jeg stiller gerne FreeBSD jails og tilsvarende til rådighed, sat op til at møde specifikke ønsker om software, versioner og sikkerhed. Se her for detaljer.

Mit aktuelle CV kan ses her.

Kontakt mig endelig for detaljer på nicky@nt-data.dk.