Nej, jeg er ikke en læge

På samme måde som at jeg ikke prædiker, er jeg heller ikke en læge, lægelig ekspert eller i stand til at give råd og vejledning om fysiske eller psykiske forhold.

Billedet er taget af jarmoluk og hentet fra Pixabay.

Nogle af de kommende indlæg, vil med al sandsynlighed handle om om mit helbred og hvordan jeg varetager det. Så med det i mente, er der en enkelt ting jeg gerne vil have af vejen med det samme:

Jeg er IKKE en læge, og DU SKAL IKKE blindt følge et eller andet du har læst på nettet.

I sidste ende kan du skade dig selv uopretteligt ved at gøre det.

Jeg har brugt over 10 år på at fremme mit helbred, og andres erfaringer har hjulpet mig. Men jeg er meget kritisk når jeg læser noget, og kan sagtens finde på at spørge min læge til råds. Også om småting. Er du den mindste smule i tvivl om noget med dit helbred eller sundhed, så vil jeg anbefale dig at snakke med din læge. Det kan også gøre det muligt for din læge at se sammenhænge, som du måske ikke selv har set.

Danmark har et omfattende sundhedssystem, som jeg til enhver tid vil anbefale at gøre brug af.

Jeg fralægger mig ethvert ansvar for indholdet i mine indlæg.

// Nicky

Skriv et svar