Bøger

Jeg arbejder på at skrive adskillelige historier, hvor den ene er ved at blive skrevet som bog. Her kan du få et overblik over dem, og følge med i processen.

AS:SC

2 galaktiske imperier i krig. Økonomisk og politisk ruin. Civil ulydighed. En hensynsløs øverstbefalende. Hvad kan dog gå galt?

Historien om øverstbefalende, og hele det imperium der er bag øverstbefalende, er uden sidestykke, det mest ambitiøse projekt jeg har forsøgt at gennemføre. Det hele startede i slutningen af 00’erne, med et ønske om sci-fi som jeg kan lide det, og har siden udviklet sig til sin egen unikke verden.

Jeg siger forsøgt, for jeg har flere gange startet skriveprocessen, men er gået i stå af forskellige årsager. Fx vil jeg gerne have en vis mængde af realisme med ind over, hvilket har krævet en justering af handlingen. På samme måde har jeg haft problemer med at finde en balance imellem hvor meget der skal afsløres fra starten af, og hvor meget der skal vente til senere. Jo mere der afsløres hurtigt, jo hurtigere kan historien gå i dybden, men prisen er en meget tung start. Og det er ikke noget jeg bryder mig om når jeg læser, så jeg gætter på jeg ikke er den eneste. Desuden gør det jo ikke noget at efterlade et mysterie eller to til senere.